Tuoreimpia Uutisia!

Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen. Kiitos @nescafidi 🤩🤩www.tamifix.fi#tamifix#phonecase#iPhonecase#iphone#iPhone11ProMax#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#Hämeenkyrö#suojakotelo#seinäjoki#ikaalinen#tamicares ... See MoreSee Less
View on Facebook
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen. Kiitos @sairaanvahva 🤩🤩www.tamifix.fi#tamifix#phonecase#iPhonecase#iphone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#Hämeenkyrö#suojakotelo#seinäjoki#ikaalinen#tamicares#pohjanmaa#jussipaita ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen. Kiitos @sairaanvahva 🤩🤩www.tamifix.fi#tamifix#phonecase#iPhonecase#iphone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#Hämeenkyrö#suojakotelo#seinäjoki#ikaalinen#tamicares ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset ... See MoreSee Less
View on Facebook