Tuoreimpia Uutisia!

6 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone, Samsung, oneplus ja Huawei malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen.www.tamifix.fi#tamifix#Samsung #oneplus#Huawei#iPhone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#hämeenkyrö#suojakotelo ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone, Samsung, oneplus ja Huawei malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen.www.tamifix.fi#tamifix#Samsung #oneplus#Huawei#iPhone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#hämeenkyrö#suojakotelo ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone, Samsung, oneplus ja Huawei malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen.www.tamifix.fi#tamifix#Samsung #oneplus#Huawei#iPhone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#hämeenkyrö#suojakotelo ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone, Samsung, oneplus ja Huawei malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen.www.tamifix.fi#tamifix#Samsung #oneplus#Huawei#iPhone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#hämeenkyrö#suojakotelo ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

TamiFix puhelin- ja tabletti korjaukset
Laadukkaat ja tyylikkäät suojakuoret kaikkiin iPhone, Samsung, oneplus ja Huawei malleihin saatavilla 🤩 jos kuoret kiinnostaa niin whatsapilla tai DM viestillä saa lisätietoa 😊 pian aukeaa myös verkkokauppa josta infotaan erikseen.www.tamifix.fi#tamifix#Samsung #oneplus#Huawei#iPhone#covers#suojakuori#phonecover#iphonecover#pirkanmaa#tampere#hämeenkyrö#suojakotelo ... See MoreSee Less
View on Facebook